Pages

Saturday, December 31, 2011

2011 :(

bismillah ,
Assalamualaikum .

hello :)
two thousand twelve , i'll miss you ! so many things was happened in this year . Alhamdulillah , sampai jugak ke penghujung . banyak sangat perkara yang x mungkin dilupakan . kan ? hoyeah .
today is the last day . hoho .
2011 tahun yg membangga kan bg aku . okay
first thing adalah sebab , aku x couple sepanjang tahun ini ! hoyeah . Alhamdulillah . hanye manusia yg x bertanggungjawab sahaja yang menyebarkan gosip2 yang tah hape hape . terima kasih kerana membuatkan saya famous ! hoyeah :)
tahun nie jugak aku amek exam besau . hoho . PMR la weyy . aku menyeal main main tyme f1 f2 . okee ? adek adek . jgn ikot jejak langkah saye . Alhamdulillah lah .. nasib ~ tak na ulang naik upper nty . InsyAllah ~
tahun nie last aku duduk kat rumah ini . sedih nye :(

birthday aku tahun nie cuti dan aku sambut di rumah atok <3 awaww , birthday ibu tahun nie sambut dekat sekolah aku . hoho . sebab aku sorg jea x balik . birthday abg pulak sambut dekat JJ . x hengat kat mane . birthday ayah , kat rumah atok jugak . birthday adik x sambut but he got a n expensive prize . hoyeah . x jeles pung .

tahun nie jugak aku jadi lebih baik dr tahun tahun sebelum nya . orang kate tahun nie name aku senyap sikit *mungkin sebab exam . hoho . tahun nie lebih ramai kenalan sekolah aku dalam contact list aku . *mungkin mereka baru kenal aku kot .

ape lagi jadi tahun nie ? macam macam kott . tahun yg paling best dan bermakna . thank you Allah :) thanks for all the happiness :)

okay , azam tahun baru pun aku x nak couple . berjaya kah aku ? hoyeah . doakan aku terhindar dr segala maksiat nie . okey ?

sudah laa buad baik dengan aku . aku x terima kau laa . selagi aku masih egat azam aku ? hoyeah :)


thanks 2011 , thanks to all of you for all the happiness and the best memories :)




*ibu ajak pergi pasar malam . tp aku x mandi lagi ! hoyeah . haha

No comments:

Post a Comment