Pages

Friday, June 8, 2012

it is 4 Jun !

Bismillah :)
Assalamualaikum .

Alhamdulillah , im sixteen wokeeyyyh ! hmmm . dah besar dah anak ibu nie ;)
terima kasih Allah . okay , tahun ini , celebrate without abang kann . first time kott . okay , hari bersejarah tahun nie jatuh pada hari isnin ! wokeeeyyy . act , ramai dah wish before the date . so , mcm terharu sikit laaa . okay , 12.00 ! haha . si mangkuk *cett , sorry . 5 minit sebelum dye dah call . waaa . excited letewww . of course , dye lah org first for the real 4 Jun kan . the first one , danial hamidi kann . sebabnya dye ade rugby . so , dye takut x sempat wish . thank you gemokss :) ingat jugak birthday nye kann .  wokeyh .

free call kaannn . mcm2 jenis manusia lah aku call . aku call gak si sombong belagak itu . hamekkau . mcm2 kann . lame gilosss . banyak jea bnde nak ckp . setahun sekali kann . haha . okay , aku tidok kol 4 pagi . x penat sebenarnye kan . dah lah baru balik hantau abg . jalan mcm org gila sini sna kat sogo 2 .
then , pagi nye bangun awal . ibu tanya nak pergi mana . aku pun kata lah nak pergi mp kann . mcm dah xd tempat lainn . okay , lengang gila mpdp weey . isnin kann . then , lepak lah archery bagai . and at last , setelah beberpa hari mencari , dapat jugaklah baskin robins kann . terima kasihh .

petang2 , call busss . dgn abg dy yg berak 2 lagi kann . mcm org gila saje ! malam pulak , call amira  suriyani . berapa lama dah x borak lame2 . maaf lah , siapa yg x di call kannn . dan malam itu org akhir yg aku cal ialah DYE dan aku pun terus lah tidokk . sebab esoknya nak dpt hadiah birthday kann . bhahaha .

okay , ini dlm cable . tyme nie , x main ape2 lagi kann , so , nampak lah kemas lagi kann ,

okay , ini after the game , tudung pun dah serabut habis . 

okay , celebration tahun nie dekat BANJARAN TITIWANGSA kann . pergi pagi2 . naik cable car bagai . bestgilosss . 16 tahun kann . celebrate without abg lah yg x best . tape , dah biase daaaaa .

okay , thanks ayahibu for this great ceebration . best giloss . terima kasih semua yang wish , terima kasih semua yang telah berkhidmat sepanjang kehidupan 16 tahun nie kann . maaf atas salah silap sepanjang 16 tahun .

Alhamdulillah , i'm sixteen sudah :)

No comments:

Post a Comment