Pages

Saturday, August 25, 2012

cikgu amira cikgu amira cikgu amira :')

by the name of Allah .

hello everyone :3
so today , i would like to talk about my teacher :)

nama beliau cikgu amira , dilahirkan pada tanggal 19 ogos tahun berapa tah . berumur 23 tahun *kannn ?
beliau mengajar subjek chemistry ! :) * okay , cukup !
cikgu amirah !
terima kasih sebab ajar kami
terima kasih sebab layan kami
terima kasih sebab faham kami
terima kasih sebab sudi masuk kelas kami

cikgu , SORRY
kalau selalu sakitkan hati cikgu
selalu buad cikgu marah , emo
selalu kecik kan hati cikgu
selalu x faham perasaan cikgu
selalu menyusahkan cikgu
selalu x siap homework cikgu
selalu x dengar cakap cikgu
selalu buad mcam2 lah kat cikgu
x dapat markah yang best2 untuk ujian chem
kami minta maaf sangat2

cikgu amirah ,
cikgu sangat best
cikgu baik sangat ,
cikgu ajar kami sampai faham ,
just kitorg jea yg x belajar betol2

ramai failed chems pun bukan salah cikgu , salah kitorg sendiri yg x belajar , sorry cikgu !
naik cuti nie , cikgu dah xd lagi nak ajar kitorg chems macam selalu , alaaaaaa *mengeluh panjang

cikgu , jangan lupa kittorg satu kelas tau2 .
jangan lupa saya (tity) , hakim , fatin , yaya , fifa , aimi , ismaja , umi , ali , danial , redza , amirul , zhariq , amizan , afnan , acap k , fakhrul , badrul , amin , hafiz , kaino , haikal , syafiq !

23 org jea tau cikgu , ingat kitaorg sebab kitorg murid pertama cikgu ! whiteboard kelas benz , whiteboard pertama cikgu ! ingat kat kitorg tau cikgu .

simpan kad kitorg *frame kan . hihi
hadiah kitorg pun *walaupun x seberapa kannnn .
simpannnnn tau kad nie

4 gizmoBENZgold

uhuk uhuk

hadiah kitorg yg x berapa 2

jangan nangis tau bila baca !

yeaaaayyyyy !


kitorg mampu belanja makan KFC jea cikgu

cake yg sedappppppp
cikgu cikgu cikgu , kami minta maaf sangat2 kalau ada salah , sakitkan hati cikgu  atau ape2 punn . cikgu jangan lupa kitorg tauuu :'(

cikgu jaga diri elok2 tau . selamat maju jaya cikgu ! semoga berjaya di tempat baru . semoga cikgu dapat anak murud macam kitaorg yang baik2 dan coomelllssss2 nie :)



*selamat hari raya cikgu , post duit raya tau :3

Friday, August 17, 2012

hari sukan :3

by the name of Allah :)

act , hari sukan sangat lah lame berlalu meninggalkan kami semua , tp aku baru nak cerita . hihi

dan kami , as form four student yang cemerlang berwawasan ini telah melakukan pelbagai perkara bagi menjayakan hari tersebut dengan baiknya . *wahh , skema.

tp , kitorg dpat start buad latihan kawad , preparation semua 2 , seminggu sebelum the real event . sedih kann ?

maka bermulalah segala penat lelah kami . conduct kawad bdk form 1 , form 2 . akak snow white . comel kannn ? bhahahhaa . hemo2 bagai sepanjang latihan harap dimaafkannn . hihi .

form four the best :) hihi

best commander ever :)


uhuk uhuk . pertama kali

modenas terhebaddd :)



mell

bussssssss
tema kitorang , lanun . so , mcm2 la kitorg buad kannn . sukan tara pun best jugakk . tahun nie , aku masuk 4x100 . nie pun last minute ganti g-ah . injurt . dan mestila kalah . sebab 2 memang group xd harapan nak menang kannn . hihi .

maka pada hari sebenar , terpanggil lah saya untuk menjadi commander si penaik bendera . uhuk uhuk ,. buad julung kalinya , pekawad wanita dari pasukan pandu puteri terpilih . stelah berhampas pulas membantu adik2 kawad modenas , berpenat pulak lah bersama akak2 pandu . suara punn hilang ..

pulanglah kami dekat muka yang x berapa nak putih . *xpe , dah biase dahh .



Thursday, August 16, 2012

lambaian danau (!)

by the name of Allah :)


okayyyyyyyyy , lambaian danau mari ~ . it was held two weeks after the school holiday ! yeepppaaa . best ! f4 semua terlibat . just for a certain people x dapat hadir ! kitorg gerak pergi sane sbtu pagi !

sampai jea , kene dgar taklimat then build up tents . satu tent tiga org . maka dengan ini , terkumpul lah , mak dara ku iaitu iman , fifa dan tity di dlam satu khemah . lepas solat zohor , makan , kami pun mulakan sesi pertama iaitu sesi membuat rakit . kumpulan aku , iaitu d mart telah difasilitatorkan oleh along ! garang gila . salah sikit emo ! sikit sikit tity . mcm xd nama lain . sebenarnya fasi kitorg pak let . tp sebab dye busy , anak dye lah yang gantikannnn .

lepas rakit dah siap , ptg 2 , kitorg pun grak kan lah dye . disebabkan group kami yang terhebat , termasyur dan terlaju , kami puyn telah mendapat tempat pertama kebelakang ! hihi . tape , dah biase dah ~

pada sesi malam nye pulak , kami dibawa masuk ke hutan untuk sesi night walk . nasib jalan by partner , aku jalan lah dengan yeye . gerun , gelap nak gila . tp , Alhamdulillah semua selamat lah sampai . bende nie abes dlm pukul 2 . sempat lah tido kejap kat dlm hutan 2 sementara nak tunggu yang lain lain

esok pulakkk , kami tiga sekemah lambat gila bangun ! muahahahahaha . aktiviti pg nie , kitorg pergi amek udara segar . tengok bekas tapak lombong bijih timah . okay , menarikkk .

pastu sesi apetah nama dye . okay , nie aku partner dengan aiman V . muahahahahhaa . lepas dah pelampung2 2 bagai , kitorg kene lari merentas hutan ., walaweeeey , nie game masuk lumpuh .taikkkkk .
busuk gila activity nie .

okay , tengah hari 2 aku dpat la 100+ seperti yg dijanji kann . lepas 2 aku dpt twisties dr mat looserrr . tengah hari 2 pulak kitaorg terpakse gerak balik sebab takut budak2 sekolah rindu kitorg ~
kitorg balik dengan penat lelah dan malam 2 XD PREP ! yeaaaay ! dan aku pun kene lah gatal2 sbab gatal sgt kannnn .

                                                         group dmart the besssst ! yeaaah ~

lepas masuk lumpur . comell kannn?
  
group paling looserr . hihi
  
batch kami terbaikk ! 


*akhir kate , terima kasih buad pakcik driver sg liner kerana sudi menghantar dan menagmbil kami pulang dengan selamat nye . we love you paki cikkk !