Pages

Friday, August 17, 2012

hari sukan :3

by the name of Allah :)

act , hari sukan sangat lah lame berlalu meninggalkan kami semua , tp aku baru nak cerita . hihi

dan kami , as form four student yang cemerlang berwawasan ini telah melakukan pelbagai perkara bagi menjayakan hari tersebut dengan baiknya . *wahh , skema.

tp , kitorg dpat start buad latihan kawad , preparation semua 2 , seminggu sebelum the real event . sedih kann ?

maka bermulalah segala penat lelah kami . conduct kawad bdk form 1 , form 2 . akak snow white . comel kannn ? bhahahhaa . hemo2 bagai sepanjang latihan harap dimaafkannn . hihi .

form four the best :) hihi

best commander ever :)


uhuk uhuk . pertama kali

modenas terhebaddd :)



mell

bussssssss
tema kitorang , lanun . so , mcm2 la kitorg buad kannn . sukan tara pun best jugakk . tahun nie , aku masuk 4x100 . nie pun last minute ganti g-ah . injurt . dan mestila kalah . sebab 2 memang group xd harapan nak menang kannn . hihi .

maka pada hari sebenar , terpanggil lah saya untuk menjadi commander si penaik bendera . uhuk uhuk ,. buad julung kalinya , pekawad wanita dari pasukan pandu puteri terpilih . stelah berhampas pulas membantu adik2 kawad modenas , berpenat pulak lah bersama akak2 pandu . suara punn hilang ..

pulanglah kami dekat muka yang x berapa nak putih . *xpe , dah biase dahh .



No comments:

Post a Comment