Pages

Thursday, August 16, 2012

lambaian danau (!)

by the name of Allah :)


okayyyyyyyyy , lambaian danau mari ~ . it was held two weeks after the school holiday ! yeepppaaa . best ! f4 semua terlibat . just for a certain people x dapat hadir ! kitorg gerak pergi sane sbtu pagi !

sampai jea , kene dgar taklimat then build up tents . satu tent tiga org . maka dengan ini , terkumpul lah , mak dara ku iaitu iman , fifa dan tity di dlam satu khemah . lepas solat zohor , makan , kami pun mulakan sesi pertama iaitu sesi membuat rakit . kumpulan aku , iaitu d mart telah difasilitatorkan oleh along ! garang gila . salah sikit emo ! sikit sikit tity . mcm xd nama lain . sebenarnya fasi kitorg pak let . tp sebab dye busy , anak dye lah yang gantikannnn .

lepas rakit dah siap , ptg 2 , kitorg pun grak kan lah dye . disebabkan group kami yang terhebat , termasyur dan terlaju , kami puyn telah mendapat tempat pertama kebelakang ! hihi . tape , dah biase dah ~

pada sesi malam nye pulak , kami dibawa masuk ke hutan untuk sesi night walk . nasib jalan by partner , aku jalan lah dengan yeye . gerun , gelap nak gila . tp , Alhamdulillah semua selamat lah sampai . bende nie abes dlm pukul 2 . sempat lah tido kejap kat dlm hutan 2 sementara nak tunggu yang lain lain

esok pulakkk , kami tiga sekemah lambat gila bangun ! muahahahahaha . aktiviti pg nie , kitorg pergi amek udara segar . tengok bekas tapak lombong bijih timah . okay , menarikkk .

pastu sesi apetah nama dye . okay , nie aku partner dengan aiman V . muahahahahhaa . lepas dah pelampung2 2 bagai , kitorg kene lari merentas hutan ., walaweeeey , nie game masuk lumpuh .taikkkkk .
busuk gila activity nie .

okay , tengah hari 2 aku dpat la 100+ seperti yg dijanji kann . lepas 2 aku dpt twisties dr mat looserrr . tengah hari 2 pulak kitaorg terpakse gerak balik sebab takut budak2 sekolah rindu kitorg ~
kitorg balik dengan penat lelah dan malam 2 XD PREP ! yeaaaay ! dan aku pun kene lah gatal2 sbab gatal sgt kannnn .

                                                         group dmart the besssst ! yeaaah ~

lepas masuk lumpur . comell kannn?
  
group paling looserr . hihi
  
batch kami terbaikk ! 


*akhir kate , terima kasih buad pakcik driver sg liner kerana sudi menghantar dan menagmbil kami pulang dengan selamat nye . we love you paki cikkk !

No comments:

Post a Comment