Pages

Thursday, December 12, 2013

i do it well

Bismillah

bababababananabababababanana baaaaa
hihi .

hari nie aku mandi pukul 7 lebih . apak dia awal gila . lama tak bangun awal awal nie . biasanya wa tido balik lepas subuh

8.20 pagi
gerak ke sana *pende tah nama dia

sampai buka pintu nampak damia . ohh hyee . hih .
kita selak selak buku dan gelak gelak kan org sini sana . tunggu turn
rofina pun sampai . hyeee . hihi
lepas dia dah masuk data bagai dia suruh kita jalan kaki pergi dekat belakang bank rakyat . wa cantik cantik mcm nak pergi mp suruh jalan kaki pulak . puihh

jalan jalan , tak tahu pun dekat mana sebenarnya , jalan ikut cina baju hijau dan tiba tiba dia hilang . woooo . haha
tape chill , dah nak sampai tiba tiba nampak mamat yg ade kattempat daftar td jugak . pehh laju siot . sebab tak pakai lampu isyarat

aku dan damia pun masuk daftar nak amek pekse pulak .
lepas daftar duduk . pastu mamat dua org td pun duduk la belakang kitorg .
pastu aku kene g depan ambil gambar *aku buat peace
aku dengar damia dgn sorg mamat tu gelak *sempat kau berkenalan ye damia
aku amik tempat aku balik . ngumpat dgn damia kejap . lepas tu damia kata
"tity , ada org nak kenal dgn kau "
aku pun "ohhh siapa ?"
"takkan aku pulak "
aku pun dian jea .
damia pulak kene panggil
aku tinggal lah dgn org belakang
"haaa atika"-org belakang
"ohhh haii "
"sekolah mana?"*kitorg pun main teka teki  erkk
"twitter?"
Eika Faiz
"wechat?"
Eika Faiz
"facebook?"
Eika Faiz
"instagram?"
Eika faiz
"oh semua sama"
aah
*aku pulak cakap cakap dgn org yg aku tak kenal sebenarnya kann .
mimpi letuww aku nak berbual mesra kannn . bhahahah
"asal diam ? tadi nampak kau happening gila . aku punn *pehh budak nie happening gila , suka , gelak gelak . best gak kawan dengan dia nie * tapi tiba tiba kau diam pulak . chill chill kita kawan kot bukanny ada pape punn "
*kau ilek le , kau ingat aku tak takut ea ckp dgn lelaki yg aku tak kenal *

lepas tu damia duduk balik . org belakang pulak kene panggil .
"mamat tu cakap ape kat kau ?" aku pun tanya damia
"dia kata siapa nama budak yg mcm happening tu ?"
aku punn * ohhhh

kitorg pun tunggulah turn.
walaweyh cuaks gila toleh kiri org bace buku toleh kanan org buat latihan
kau dah kenapa mcm nak repeat spm masing masing oiii ?

damia kene panggil untuk mulakan ujian . okay aku last kene panggil . damia dgn org belakang dah masuk dulu .
aku pun kene panggil . dan aku pun mula menjawab dengan tenang . aku dah siap tapi takut nak tekan button semak . damia pun keluar dulu , beberapa saat kemudian aku pun tekan semak .
jeng jeng jeng
43 !!! muahahahahahahahaha Alhamdulillah , lagi sikit nak fail ooooo
aku pun keluar , dapat SIJIL dan abang kacaks tu cakap tahniah . muhahahahah . dia suruh kitorg pergi balik tempat td tunjuk binatang tu
*puihhhh jalan jauh lagi . bila aku dan damia sampai bawah ada mamat tu
"dia suruh ttunggu korang" kata salah seorg dr mereka sambil menunding jari kpd salah sorg lagi .
lepas tu , mamat belakang tu ajak naik kereta pakcik dia . nak ajak pergi makan katanya .
kitorg pun tanpa segan silu naik . muahhahaha . tapi kitorg tak makan pun . sampai jea tempat makan kitorg minta untuk mengundur diri . nasib dekat tempat tu dgn kedai makan tu . aku , damia dan lagi sorg mamat tu pun jala ke tempat daftar mula mula tu .
sebelum beredar "tika , nak number phone boleh ?"
kitaa ilek jea , bg dgn tenang
*lekk ika lek , kau bg no mcm kau reply . setelah  seminggu wa xd credit  , baru lah daddy wa topupkan hari ni. wassep pun ikut nasib wa layan ea . haha

okayyy lepas sampai dan uruskan benda benda tertentu tu , dapatlah kami sijil . teman damia tunggu mak dia dan daddy i pun sampai . i pun balik .

dekat rumah
"tahniah lulus dude ! btw , aku zikry . the guy that tried u at the drivers Ed  . huhuhu^^"
mesej masuk tu . aku punnn
"oh okay , lain kali cuba baik baik "
"tengah repeat la nie . kalau lulus boleh jumpa lagi esok"
errkkkk . aku  pun mcm biasa . bhahhhhahaha jea

aku pun mesej dgn qila dan nabila . rajin budak dua nie layan aku . hahahha . 
 aku pun lapar , aku masaklah jagung , lepas tu aku makan dan aku pun update blog sambil bukak FB dan Twitter sambil tgn balas wsasep orang
okayy , tu jea  hari nie aku dapat kereta baru . muahahahhhahahaah

No comments:

Post a Comment