Pages

Friday, August 8, 2014

falshback

Bismillah

haiipppp hihik selamat hari raya maaf zahir batin. sorry lah kalau termengumpat dekat blog nie ehh :')
sbab tajuk pun falshback. maka \dengan ini aku akan mnceritakan kisah flashback aku.

okay lupa nak cakap. page aku tu aku dah edit sikit, lepas tu header blog dah takde gambar comel terpampang besar lagu dah. tu yg baru tapi tak sempat nak edit, hanya sementara.kotttt..

seperti yang semua sedia maklum , 4 Jun yang lalu merupakan hari dimana aku diisytiharkan sebagai penonton 18sx yang berdaftar. dan sememangnya pertama kali aku sambut bukan di rumah. dan sememangnya ketika itu sedang berlakunya mds dimana aku terpaksa menjert jerit "wonderful""wondeful"

walaupun sedikit hambar lagi lagi tanpa ucapan dari yang tersayang, namun aku tetap bahagia, dngan adanya rakan rakan yg sentiasa berada di samping aku. okay aku tipu.
takkk. sebenarnya aku nak cakap. walaupun kekasih jantung hati kelopk kasut aku tak wish, tapi aku tetap gembira sebab masih berjuta lagi yang ingat aku, hushh.

dan ibu dan ayah aku pun datang masa birthday aku tuuu :')
Alhamdulillah untk kehidupan yang kelapanbelas tahun ang semakin matang ini. teima kasih jugak kepada mereka yang tidak lupa menghantar pesanan ringkas sms mahupun ws tulis wish panjang panjang pak hang buat orng nangis :')
terhru k terharuuuuu.

okay. dah sebab dah lama sangat berlalu. jadi aku lupa apa yg patut disentuh dalam bab ini. baiklah berkenaaan hari raya aku pulak.

okay raya tahun nie bahagia sikit. sebab crush wish malam raya . like uuuuuu muahahahahahha

just imagine, someone yg kau minat*aku tak minat punn, just buat buat stock jeee. erkkk* , yg kau tak pernah langsung tegur, tak pernah apa apa lah, tiba tiba k tiba tiba, wish kau masa malam raya. uuuuuu berbunga bunga bak hang. bhahahahahaha  okay dahh

lepas tu lepas tu yg paling amat bahagia bila baju raya aku dengan kekasih gelap*yg bila jalan dalam gelap nampak baju jea* tiba tiba tertukar tema baju dengan aku masa tahun 2011. masa tuu tengah gaduh jugak . so i was like "adakah ini jodoh?" muahahahahahah

tahun nie aku macam busy gila asik keluar jea masa raya so bila orang kata nak datang rumah aku pun asek"aku takde""aku takde"

adalah beberapa yg sempat datang*identiti dirahsiakan* yang lain semua kawan kawan ibu dan ayah.
makanya saya akhiri post kali ini dengan beberapa biji gambaraja yg menggambarkan kegembiraan hati ini di pagi raya. labih gambar mohon ke instagram "Eikafaiz" . mekasihhh