Pages

Sunday, October 19, 2014

#PrismaKarisma #DinnerArecs2014

haippp haipppp, sebenarnya aku pun dah tak ingat dah tarikh dinner nie. yg aku ingat ianya bertempat di plaza Ramadha, Melaka.
sebelum merdeka kot. haa masa tu hari jumaat, sebab dak2 ladang kecoh nak balik rumah dak dak cs sibuk siap nak pergi dinner. yg penting part 1 wajib naik bas. 
yg penting jugak pagi jumaat tu test calculus dan aku tak cukup tidur, dan esoknyaa sabtu tu dak dak zlatanera ajak aku keluar. haaaaa so double tak cukup tido. 
hanya gambar dapat ku kirimkan. 
okay nie sebelum dinner. aku tak bukak pun baju dinner,  i mean tak tayang pun. even roomate aku, classmate aku pun kene tipu saku pakai baju ape. so sebab tak pernah pakai shawl nie, kita pun test dulu tengok senang bentuk tak ke, kalau tambah flower crown jadi ape ke kann. lepas tu kita pun selfie, bahhahaha


  
okay, nie orang bandau kata ootd 
 
nie dak2 kelas aku, cs110 1A. tapi aku takde. nampak tak baik aku tuu, walaupun aku takde, aku tetap masukkan gambau korang dalam blog aku. 
 
dua atas nie sebelum perjalanan sebenarnya. biasalah janji melayu. kata pukul 5 tapi pukul 6 lebih baru gerak -..-
 
#DeZlatanera come first lah kann. macam biasa. okay gambar ada dua versi, satu gambar tarik tangan syeera, satu lagi guna tangan sendiri untuk cover perut. erkk
okay nie pulak versi tambah sorang wakil, ijan sebab dia ada sepupu dekat dalam #DeZlatanera tapi aku tak tahu siapa sepupu dia :') haa sedih tak ayat. 
nie dengan akak #sisme kak dila dali akak part 5 wooot wott. 
yg kiri sekali tuuu aku tak kenal. yg penting dia semak. hahahahahahahaahahah
 
 
okay nie yg aku kata aku tak kenal tadi tuu, aku baru kenal balik. dia roomate aku. macam biasa gambar 2 versi, satu versi tity comel satu lagi versi tity cantik, bhahaahahah


ini ayu, dia budak SIS. dan dia sangat kenal kak qilaaaaaa. hahahaha dia kelas b tapi sebab dia kawan iema, so kitorg jadi unite sikit. yg bawah nie pun sama
tapi nie qila, dia madu aku. nahhahaha okay rahsia rahsia. 

okay masa tengah majlis, abam senior nie sibuk kehulu kehilir dengan camera, sebab dia kehulu ke hilir, so aku pun terperasaan yg tema ootd dia sama dengan aku. so aku pun cakap lah "bang, nak amik gambar sama boleh tak? baju kita sama ahh" hahahaha tak segan ennn. padahal tak kenal.
 
so nie anak sidannnnn. nak amek gambau personal dgn ahza tapi dia sibuk dengan wakil jea. 

okay nie amir, kawan ima, aku kenal dia masa dia putus cinta dulu, aku nie kira pakar motivate dia ahhh. hahahahhaha 
dan bersama dua versi, satu tangkap pakai 5s satu lagi pakai z1. 
phone dia kanan aku kiri.  tapi dua2 nampak aku comel. so tak payah ahh nak comment apa apa lagi kann. erkk
nie abang senior. aku amik gambar dengan dia sebab nak  tolong cover member jea -,-
okay, nie kak syihaaa, dia ada sedara dekat sisme, nama dia nazmi. hahaha cube teka nazmi mana? erkk



okayyy nie awekk cungggg elin. tengok ahh crown aku same dengan awek cun kot. sape tak bangga  ? haha
okayyy yg bawah nie semua dengan budak kelas. tapi tak sempat nak amik dengan semua punn.


 okay nie eqin.

nie awek cunn sherodzzz. aku selalu share cerita dengan dia. sebab biasanya dia kenal dgn org2 yg aku ceria tuu. haha

 nie yasmin , duduk sebelah rumah aku. biasa kalau aku bising dal bilik, mesti esok tuu dia tanyaaa.


  
nie nurul, kawan tiqaa raub. dia selalu kata aku macam tiqa raub, rupa pun ada sikit. tapi tiqa raub gangster dekat sekolah, aku nerd haha
okay dia lah yg banyak tolong amekkan gambar sebenarnyaa hahha. bangga tak aku letak gambar kau sorang2 dalam blog


nie aiman syafiqa, duduk sebelah aku masa kelas
nie awek cun tadi . nama dia shahellin
nie aini
nie sheraaa, aku suka tengok dia sebab dia pakai braces. hikhik

nie niesa. duduk sebelah rumah jugak

nie auni. suara dia kadang2 gangster jugak macam ella

nie feraaaaa penolong class rep. gelabah aku teruk tapi dia nie lagi teruk 

nie uyun. cuba teka  muka dia macam siapa dekat batch aku? dah tahu diam jgn sebut . haha

nie arep. tinggi dia lebih kurang aku jea -,- 
dia kenal tiqa raub, jeng jeng jeng haha
dia suka kacau orang. tak matang
nie akmal, dia gangster
nie kirin, dulu kat benz ada meber macam izzue islam, skrg member macam nazim othaman pulak
 
dann last . nie hadi. dia nie aku perasaan kalau pagi2 kelas tu dia bau sabun.sabun tu familiar bg aku. aku syak sabun dia dettol atau antabax . ke aku salah eja

okay dah sekian saje dari saya, terima kasih

No comments:

Post a Comment