Pages

Wednesday, June 3, 2015

semester 2 done

Bismillah

anddd yeahhh !! third sem gonna start soon !!! and alhamdulillah alhamdulillah 2nd sem's result was just... alhamdulillah. even banyak gila natang jadi, tapi aku berjaya focus study, stay up, 24/7 dekat ruang tamu dengan meja kecik, air milo every morning at 8 9, awal jugak lah kannnnnn, tinggalkan phone dalam bilik aanddd alll. hahaah

sem 1 result macam haram jadah, hilang punca hidup, masih belum move on. focus study hilang teruk. kau bayangkan, tengah study tiba tiba air mata meleleh. hahahahahahaa looser kann?

alhamdulillah sem dua okay, even banyak gila nak mateyyyyy benda jdi duhhh. balik koku nangis *member gua jea tahu* ya Allah banyak nya dugaan.
so now, i would like to story about housemates waa.


without syafiqah. dia busy jea. penat ahh.
okay first thing first, rumah aku aras tiga, kolej A. bilik b, macam biasa dengan ima. bilik A ada senior, kak tikah dgn kak tasyaa. bilik C ziqa dengan piqa. 









tengok gambar je ah, nanti bila aku free, aku cerita semua ehh. entah bila nak free tah, padahal berbulan dah cuti




No comments:

Post a Comment