Pages

Tuesday, July 5, 2016

4 JUN 2016

hell-0

bercintaaaa enn nak tunggu aku hapdettt hahahahahahhaha

Alhamdulillah for this 20 years !! yeayy atika dah besar. kahkah. tarikh tahun ni jatuh pada hari pendaftaran kolej, emo tak emo jugak ah cerita dia.

so malam 4 jun tu aku dapat tengok bola. orang bawak. well, perempuan kan susah nak kelaur tapi malam tu dapat dohh sebab konon meraikan letuwwww. i think it will be my first and last ahh. melainkan kalau lepas ni nak pergi senyap senyap kannn.
as im growing bigger, banyak la benda dah berubah dalam hidup saya ni kan.

macam macam berubah. termasuklah saya lebih bahagia. Alhamdulillah. aku sendiri rasa banyak sangat benda aku dah tempuh untuk tahun tahun sebelum nie. banyak sangat aku punya down lebih dari ups. well u know how struggle i am to continue my life kan.

sampai lari dari itu ini. dia punya gigih tu kannnnn.
but then Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah aku bahagia sekarang. kalau aku still stuck on my ex, mesti aku tak bahagia macam nie. mesti hidup aku makin jahil, keluar dengan laki suka hati, keluar sampai malam tak bagitahu parents. selalu keluar dating lebih kan boyf dari keluarga.
alhamdulillah lah dah jauh dari semua tu sebab dah dekat dengan someone yg nak aku jadi baik. terima kasih Allah lah sebab datangkan this type of guy in my life.

rasa macam ayat aku kasar sangat pulak. kahs

since aku pun dah drive anywhere i love kan, so ibu ayah percaya jea sekarang. dulu kene balik sebelum maghrib tapi bila makin besar ni makin berani pulak. balik sampai lewat malam. tapi dulu ibu marah sekrang semua diam jea cuma kenkadang jea kene marah. as long as mereka tahu aku tak dengan lelaki sampai lewat malam them mereka okay. so kalau rasa aku still stuck on dengan ex puksmak tu kau rasa aku diberi kepercayaan sampai macam nie sekali ke?

tahun yang kedua puluh ni lebih menyedarkan aku the good between all my tears before. so aku tak kira aku nak cerita jugak pasal benda benda nie.
walaupun perangai aku tak berubah rubah lagi kan, jenis tak reti nk cover cun baik soapn santun depan laki, gelak macam setan bising tak reti senyap, tapi aku rasa semua tu effect after the tears dohh. sekarang aku pun rasa aku makin kasar. kalau dulu tak pun. asek kene cover ayu tak boleh mencarut buat itu ini kene marah. so kira 90% fake bila dengan ex tu haa. rasa terkongkong. memanglah aku rasa dia jaga aku baik je dulu tak macam dia jaga awek dia sekarang. kahkah. yela dulu pakai baju nampak body shape pun kene marah "nak tunjuk dekat siaapa badan tu"  sekarang dia dengan awek dia siap pergi swim sama sama lagi. so nak share dengan siapa badan awek tu? aummm sorry too rude for this. tapi aku rasa aku nak luah je sakit hati ni.
dulu nak mencarut nak gelak kuat pun kene marah nak gedik dengan laki nak layan laki dekat sosial media pun kene marah (tapi aku slalu jea buat belakang belakang) tapi sekrang awek dia? oh maybe awek dia sekarang lawa kan. so kene lah tayang everywhere anywhere.
luls. tapi sekrang aku tajdelah jahat sangat. cover jugak lah sikit. kasar bila dengan member member yg tahi dengan aku jea (my guy friend tak respect i pun since diaorang anggap i macam member laki diaorang jea)
just i hope my boyf can treat me like how he did (maybe better) but please dont leave me like how he dia thoo. macam cibai rasa dia. terett tett tettttt
tapi semalam bila hadap both of them aku ilek jea. nak marah pun takde. rasa menyampah jea. bila nampak diaorang berdua aku rasa macam "lol dulu aku manja lagi lebih. tapi skrg dia dengan perempuan lain pulak.  atleast aku dah rasa semua benda jahil dulu dan buat aku lagi kuat dan tahu baik buruk sekrang. takpelah perempun tu baru nak rasa bercinta tu macam mana bagi jela diaorang bahagia" but ni semua yg terlintas kat kepala aku tau semalam. aku chill jea tak rasa sakit hati pun. pandang pun takde perasaan . tapi cerita dia sebab aku tak rasa nak pandang dia pun ( i dont kenepa semalam aku tiba tiba tabah nak mampus. terima kasih ya Allah) aummmm.



okay so saya share sikit sebanyak lahhhh gambarrrr. sorry kalau ada yang tertinggal. aku transfer dari phone ke hard disk tapi jumpa nie jea. sorry
so like i said this one before the date

twitter kita banyak balloon

orang pertikaikan kenapa power rangers. tapi masaalaahnya kitorang memang ada kuasa pun. sebab tu power rangers. kah

aku rasa nurul jea yang macam baik sikit kasi gambar aku lawa lain semua perangai cem harammm

ni adik dorm kita. ouchh rindu suasana dorm 

hahahahaha nie dia ni tiap tiap tahun cem setan sikit perangai, caption tak pernah baik. tapi aku bersin cover gila kot kat U. sumpah cover. yang bancuhkan air nestum tu yelaaa aku hargai. terima kasih maja. nampak tak gigihnya maja nak pastikan aku okay masa tu. msa tu aku sakit perut sebab makan pedas kot. lepas tu maja buat kan nestum hantar bilik sakit. tapi masa tu sebab air panas habis. so dia punya gigih tu sampai bancuh guna air sejuk. hahahahaha terharu itewww tau


nie ima lah kan siapa tak kenal. tapi dari sem 1 aku memang cute eh? bhahahahahah but until  now ada orang panggil aku ima lagi. diaorang tak tahu ke beza aku dengan ima ketara jea terutama dari segi saiz. aku kurus lebih sikit. kahkah. tapi thanks to ima. dia banyak tahu rahsia kita. so dia yang hadap aku nangis bila sedih dalam bilik tuu aummm
ni qilaaa. so aku pernah pecahkan perfume diaaaaa. hahahahaahhahah


tapi caption aimi ah paling terharuwss angatttt. tapi aku tenggokkan dia apa. siap bawak dia fly balik rumah sebab suruh dia masak untuk kenduri uhuu uhuu.

sebab jarang gambar dengan kak tikahhh. asal nak amek gambar dengan dia jea mesti dia balik lah itu la

bahhahaha tapi iffaa laaa selalu ada dengan kita  bila kita rasa nak maki. kira bila dengan dia jea terus nak keluarkan the power of girl tu. uhuu uhuuu




sebab syeera kan lawa. kalau kat jasin tu, siapa jea tak minat dia. dah la baik sopan santun (menyampah aku) tapi kalau kentut busuk. so susah ah nak ada gambar dengan diaaaaa.
muka aku masa part one kenapa macam ni pulak ek? haha


elehh memula kata taknak wish, tapi bila wish buat orang sedih menyampah aku. tapi terharu jugak lah dengan wish kau, kahkah

so this one combination yang entah mana rasydan dapat tah. kaujaaaaa. sumaph dendam sampai mati.tapi terharu laaah sebab gigih kumpulkan semua ni kannn aummmmm

ima sweet kott aummm

so last dengan bapak kita.yeay dah 20 semoga lebih tabah menghadapi ujian mendatang. dah tak sedih dengan semua benda yang berlaku dekat diri sendiri. lebih tabah dan semoga zauj jadi imam nanti suara sedap. yeayy (cita cita baru )
birthday tahun nie rsa macam takde mood pun nak sambut maybe sebab mood perempuan kot masa tu. tapi rasa sebak jea sebab orang keliling sayangggggggg. yeayy

and finally thanks everyone. mintak maaf kalau post kita kasar sangat. hikhiks selamat hari raya